روانشناس خوب_ویژگی های روانشناس خوب چیست و چه مزایایی دارد؟ دکتر فهیمه رضایی-مشغله پزشکان

روانشناسی کودک می تواند در این زمینه بیشترین کمک را به کودک و روش های پرورش والدین کند تا رشد کودک مطابق با بهترین شرایط پیش برود. همانطور که گفته شد، بسیار پیش می آید که مراجعی اختلال شخصیتی شدیدی دارد و روحیه او بسیار حساس است یا ممکن است تحت تاثیر رفتار مشاور برخورد بدی داشته باشد. یا اینکه با کوچکترین مخالفتی بهم بریزد و بخواهد توهین کند تا خشم خود را تخلیه کند. هیچوقت هیچ یک از ما به انسانهای منفی بافی که نه تنها به ما امید نمی دهند، بلکه امیدمان را نیز از بین می برند اعتماد نمی کنیم و با آنها حال خوبی نداریم و با آنها صادقانه و با آرامش صحبت نمی کنیم. پس طبیعی است که نتوانیم با افراد اینچنینی در کمال صداقت و آرامش صحبت کنیم. درنتیجه مشاور خوب باید سعی کند که همیشه حس امیدواری به بهبود شرایط و یا بهبودی فرد در شخص را ایجاد کند تا مراجع نیز بتواند و بخواهد به خود کمک کند.

دکتر سیما جنیدی

3- یک روانشناس خوب باید صبر و حوصله زیادی داشته باشد، چرا که بتواند با دقت به حل مشکلات و مسائل بیماران بپردازد. فوبیا‌ها اغلب از ترس‌های معمولی فراتر هستند و باعث بروز آشفتگی در افراد می‌شوند. همچنین، مشاور و روانشناس نباید مستقیماً و به‌خصوص در همان جلسات اول به شما راهکاری قاطع و چکشی ارائه دهد. برای مثال، زمانی که برای ادامه زندگی مشترک دچار تردید هستید، او نباید به‌صورت قاطع به شما تجویز کند که طلاق بگیرید یا در این زندگی بمانید. بعد از اینکه مسیر آموزشی را انتخاب کردید که مناسب نیازها و علایق شما باشد، بهتر است که گزینه‌های مورد نظر خود را با یک مشاور دانشگاهی بحث کنید.

دکتر منتخبی به عنوان روانشناس، روان درمانگر و مشاور در مراکز روانشناسی مختلفی فعالیت می کند و بیماران با اختلال های مختلفی را درمان می کند. در حال حاضر دکتر منتخبی در کلینیک مکث واقع در تهران آماده خدمت رسانی به بیماران است. دکتر رحیمی نژاد فارغ التحصیل دانشگاه علامه طباطبایی و عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره می باشند. ایشان علاوه بر مشاوره فردی ورکشاپ های مختلفی برگزار می کنند و علاقمندان می توانند با شرکت در آن ها مهارت های روانشناسی خود را ارتقا بدهند. امروزه با چالش ها و بحران هایی که در جامعه و افراد وجود دارد مراجعه به دکتر روانشناس از ضروری ترین کارهایی است که همه افراد باید آن را انجام دهند.

  • البته برخی از روانپزشکان نیز مانند روانشناسان روان درمانی انجام می‌دهند.
  • یک دکتر روانشناس خوب سلامت روانی و حل مشکل مراجع خود را بر پول ارجح می‌داند.
  • امیدواریم که به بسیاری از سؤالات و ابهامات شما در مورد ویژگی‌های یک روانشناس خوب پاسخ داده باشیم.
  • اما می‌توان به سادگی تفاوت روان‌پزشک و روان درمانگر را بیان کرد، بدین صورت؛ روان‌پزشکان، متخصص در درمان دارویی و روان‌درمانگران یا روان شناسان، متخصص در درمان رفتاری و شناختی مراجعین هستند.
  • بسیاری از متخصصان سلامت روان، خود را روانشناس می‌دانند، البته کار آن‌ها متفاوت از روان درمانگران نیست.

برای مشاهده شرایط بیمه دکتر مجله خبری پزشکیی در تهران به پروفایل هر پزشک مراجعه کنید و در قسمت بیمه‌های طرف قرارداد، لیست بیمه‌های مورد قبول هر یک از دکترهای روانشناسی تهران را مشاهده کنید. با مراجعه به صفحه پروفایل هر کدام از دکتر روانشناسی در تهران می توانید نظرات بیماران مراجعه‌کننده به آن دکتر را مشاهده کنید و از میزان رضایت بیماران از پزشک مطلع شوید. روانشناس با روانپزشک یک تفاوت بسیار مهم داره و اون اینه که روانشناس حق نداره دارو تجویز کنه یا در درمان بیماری‌هایی مثل شیزوفرنی که فرد بدون دارو نمی‌تونه بیماریش رو کنترل کنه دخالت کنه. روانپزشک درست مثل یه پزشک بیماری‌هایی رو درمان می‌کنه که جسم فرد هم درگیره و فقط با صحبت یا تکنیک‌های روانشناسی قابل حل نیستند.

اگر علاقمند به کار با کودکان ، بزرگسالان ، خانواد‌ه‌ها یا زوجین هستید ، مشاور حرفه‌ای دارای مجوز شدن می‌تواند انتخاب خوبی باشد. در حالی که یک مدرک پیشرفته روانشناسی می‌تواند طیف گسترده‌ای از گزینه‌های شغلی را پیش روی شما باز کند، چندین انتخاب برنامه دیگر وجود دارد که شاید شما نیز بخواهید آنها را در نظر بگیرید. شما ممکن است به عنوان یک روانشناس یا درمانگر توجه خود را به خانواده‌ها ، مدارس، سلامتی عمومی، سوء مصرف مواد، اصلاحات یا به طور کلی جامعه متمرکز کنید. یک مددکار اجتماعی دارای مجوز غالباً در جامعه وسیعتری فعالیت می‌کند هرچند که او می‌تواند دارای تخصص نیز باشد. بسیاری از افراد در جلسات آنلاین (متنی تصویری، صوتی) احساس راحتی بیشتری می‌کنند.

اما گاهی این سختی ها و چالش ها آنقدر شدید می شوند که تحمل آن ها سخت می شود و روند طبیعی زندگی ما را مختل می کند که در این شرایط فقط یک دکتر روانشناس می تواند به ما کمک کند. وسواس یکی از رایج‌ترین و در عین حال آزاردهنده‌ترین اختلالات روانی است که بسیاری از افراد به آن دچار هستند. اختلال وسواسی به صورت بالقوه یک بیماری است که افراد را در چرخه‌ی بی‌پایان افکار و رفتارهای تکراری به دام می‌اندازد. افرادی که مبتلا به وسواس هستند دچار افکار و ترس‌های تکراری و ناراحت کننده‌ای هستند که نمی‌توانند آن‌ها را کنترل کنند.

روان‌شناس

رفتاردرمانی می‌تواند به افرادی که از پریشانی و اضطراب رنج می‌برند، از طریق جایگزینی و مداخلات رفتاری کمک کند. اغلب اوقات، دوره‌های رواندرمانی زیر یک سال و یا به صورت کوتاه مدت به طور مثال 16 جلسه ای انجام می‌گیرد. افرادی که اشتیاق زیادی به تغییر دارند و تلاش زیادی در این راه می‌کنند، بیشتر و زودتر از سایرین به نتیجه دلخواه می‌رسند.

دکترتو می‌تواند به شما کمک کند تا از سریع‌ترین و راحت‌ترین روش بتوانید از دکتر روانشناس تهران نوبت بگیرید و به درمان مشکل خود بپردازید. روانپزشکی علم بررسی مشکلات بهداشت روان و تشخیص، مدیریت و پیشگیری از آن‌ها است؛ در واقع روانپزشک بیشتر روی درمان با دارو تمرکز دارد. در حالی که روانشناس کسی است که بطور تخصصی در رشته روانشناسی تحصیل کرده؛ اما برخلاف روانپزشکان پزشک نیست و صلاحیت تجویز دارو و نوشتن نسخه و انجام اقدامات پزشکی را ندارد. روانکاوها روان درمانگرانی هستند که از نظریه‌های فروید و سایر نظریه پردازان علم روانکاوی پیروی می‌کنند و معمولا با مسائل هیجانی سروکار دارند و دارو تجویز نمی‌کنند. روانشناسان در هر محلی که کار کنند، دغدغه و هدف اصلیشان این است که نقش موثری در توصیف، توضیح، پیش‌بینی و تاثیرگذاری بر رفتار انسان داشته باشند.

دکتر امیر کشاورز متخصص روانشناسی می باشند که از جمله بهترین دکتر روانشناس در ایران محسوب می شوند. دکتر امیر کشاورز عضو سازمان نظام روانشناسی و همچنین عضو انجمن روانشناسان ایران می باشند. ایشان دوره کارشناسی روانشناسی بالینی را در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به اتمام رساندند و سپس دوره کارشناسی ارشد روانشناسی را در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گذراندند. ایشان دارای کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی هستند و 12 سال سابقه فعالیت درمانی و آموزشی دارند. ایشان با سابقه بیش از 8000 مراجعه کننده و بیش از 10 هزار جلسه درمانی در مطب شخصی خود خدمات روانشناسی مفیدی به بیماران ارائه می دهند.

انتقال حس اعتماد به درمان

نکته حایز اهمیت در مورد یک درمانگر، اخلاق حرفه‌ای آن است که تمام مکالمات جلسه درمان را محرمانه می‌داند. رازهای مراجع را برای دوستان، همکاران و خانواده خود یا مراجع دیگر هرگز بازگو نمی‌کند مگر به دستور قانون و دادگاه. شناخت درمانی با شناخت افکار مراجعه سروکار دارد و ترکیبی از رفتاردرمانی نیز هست تا بتواند هم افکار و هم رفتار را درمان کند، این رویکرد با این ایده پدید آمده است که آنچه را می‌پنداریم و فکر می‌کنیم، احساسات ما را شکل می‌دهند. رویکرد رفتاردرمانی، همان‌طور که از اسمش مشخص است؛ رفتار و اعمال مراجع را ارزیابی می‌کند و سپس تلاش می‌کند تا شانس تجربه‌های احساسی مثبت در مراجع را افزایش دهد.