بسیاری از اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، ADHD (بیشفعالی) و اختلال دوقطبی تا حد زیادی با داروها قابلدرماناند؛ یعنی تمرکز درمان بیشتر روی کنترل با داروست. گاهی برای درمان یک بیماری روانی، دارو بهتنهایی کافی است؛ اما در مواقعی دیگر به ترکیبی از دارو و رواندرمانی یا مشاوره نیاز است. در این صورت ممکن است روانپزشک خودش رواندرمانی را هم برایتان انجام دهد یا شما را به مشاور یا متخصصان دیگری در زمینه بهداشت روان ارجاع دهد. روانپزشک مدرک پزشکی دارد و برخلاف رواندرمانگرانِ دیگر از جمله مجله خبری پزشکی و روانکاو، میتواند داروهای مربوط به بیماریهای روانی را تجویز کند. روانپزشک برای گذراندن دوره آموزش روانپزشکی، باید چهار سال در رشته پزشکی تحصیل کند و سپس، یک سال دوره کارآموزی (انترنی) و بعد از آن، حداقل سه سال آموزش تخصصی را بهعنوان رزیدنت روانپزشکی بگذراند. امروزه، دریافت خدمات رواندرمانی بسیار رایج شده است اما شاید افراد خیلی با زیرشاخههای رشته روانشناسی آشنا نباشند.
روانشناس در تهران چه خدماتی ارائه میکند؟
بعد از گذشت دوره دو ساله کارشناسی ارشد، میتوانند در آزمون دکترا شرکت کرده و در صورت قبولی، دوره دکترا را طی کنند و سپس تبدیل به دکتر روانشناس شوند. پزشک از شما درباره نشانههای مشکلی که دارید و اینکه آیا ثابتاند یا مقطعی سؤالاتی میپرسد و مشکلات جسمیتان را بررسی میکند. به این ترتیب تشخیص میدهد که آیا ممکن است بیماری جسمی باعث این نشانهها شده باشد یا نه. بعد از آن، شما را راهنمایی میکند که به کدام متخصص بهداشت روان مراجعه کنید. گاهی ممکن است نیاز باشد که همزمان از چند رویکرد استفاده کنید؛ برای مثال، ممکن است لازم باشد برای درمان دارویی به روانپزشک مراجعه کنید، اما برای صحبتکردن درباره مشکلاتی که دارید بهشکل منظم نزد روانشناس بروید.
مشاور و روانشناس آیینهای هستند که به شما کمک میکنند خود واقعیتان را ببینید. با افشای افکار درونی و مرور آنها متوجه میشوید که کجای زندگی هستید و وضعیت برای شما شفافتر میشود. او گزینههای مختلف را پیش روی شما قرار میدهد و آینده و نتیجه هر تصمیم را برای شما ترسیم میکند. یک دکتر روانشناس خوب هرگز مراجع را به خاطر تصمیمات اشتباهش سرزنش نمیکند. او را به خاطر انتخابهایش قضاوت نمیکند و به خاطر حرفهایی که میزند به او حس بد بودن نمیدهد، تحقیر و تمسخر نمیکند و مانند والدین امرونهی نمیکند.
روانشناس معمولا با ریشه مشکلات افراد کاری ندارد، اما روانکاو عمیقا مشکلات درمانجو را بررسی میکند. روشهای درمانیای که روانشناس از آنها استفاده میکند بیشتر روی گفتاردرمانی، انجام آزمونهای روانشناسی و ارزیابی آنها تمرکز دارد. مدیریت استرس، درمان اعتمادبهنفس ضعیف و اختلالات رشد در کودکان از جمله مواردیاند که میتوانید برای درمان آنها به روانشناس مراجعه کنید.
- لازم به ذکر است، میتوانید میانگین زمان انتظار در مطب جهت ویزیت را در صفحه پزشک مورد نظر خود مشاهده کنید که این مقدار، کمتر از زمان انتظار در حالت عادی و بدون دریافت نوبت اینترنتی است.
- این گروه از روانشناسان به چگونگی پردازش، یادگیری، ذخیره، بازشناسی و استفاده اطلاعات در مغز علاقهمندند.
- مددجویان یا شخصا یا از طرف یک سازمان یا نهاد به مددکاران اجتماعی مراجعه میکنند.
- در واقع وی متخصص آموزش دیده بالینی است که با ارائه خدمات روانشناسی، از یک رویکرد یکپارچه برای کمک به بهبودی دیگران استفاده میکند.
- تفاوت این دو در آن است که افراد مبتلا به اختلال روانی باید توسط یک روانشناس خوب درمان شوند و مشاور تنها وظیفه هدایت افراد را دارد.
- وسواسی که زندگی عادی فرد را مختل کرده باشد و باعث ایجاد مشکلاتی برای او یا اطرفیانش شده باشد نیازمند درمان توسط روانشناس است.
اگر هدف شما درمانگر شدن است، اولین قدم شما کسب مدرک لیسانس روانشناسی خواهد بود. این امر در درجه اول شامل کار با افرادی است که دارای معلولیت و یا جراحاتی برای کمک به آنها در استفاده بیشتر از زندگی خود هستند. آیا به دنبال شغل خوبی هستید که با آن بتوانید به مردم کمک کنید و زندگی آنها را غنی سازید؟ روانشناس شدن شدن میتواند انتخابی عالی برای شما باشد. سایت پذیرش۲۴ خدماتی را برای شما فراهم آورده تا در سریعترین زمان و به راحت ترین شیوه نوبت خود را از دکتر متخصص ایران دریافت نمایید. اکثر افراد از چیز خاصی می ترسند مثلاً ترس از مار، عقرب یا ارتفاع زیاد که این ترس ها غیر طبیعی نیستند. اما اگر ترس ها شدید و یا غیر عادی باشند به آن فوبیا می گویند مانند ترس از بالا رفتن از نردبان کوتاه یا ترس شدید از خون به حدی که مانع از مراجعه به پزشک شود.
به همین دلیل بهتر است در صورت تجربه چنین شرایطی تا قبل از شدید و مزمن شدن آن، از یک روانشناس کمک بگیریم. انواع مختلفی از فوبیا وجود دارد همانند کلاستروفوبیا، سوشال فوبیا، فوبیای پرواز، ارتفاع و غیره باشد. فوبیا در واقع یک ترس عمیق از یک مکان یا اتفاق است که در بسیاری از موارد منجر به حملات اضطرابی شدید میشود و مشکلات بسیاری برای فرد ایجاد میکند. اگر احساس میکنید که دچار فوبیا هستین حتما در تهران به یک روانشناس مراجعه کنید. به منظور رزرو نوبت مشاوره انلاین، ابتدا باید به سایت درمانکده مراجعه کرده و سپس روانشناس مورد نظر خود را انتخاب کنید. در این مرحله باید تاریخ و ساعت جلسه مشاوره آنلاین را انتخاب کرده و بعد از پرداخت هزینه مشاوره انتخاب خود را نهایی کنید.
گاهی ما به کمک خارجی از سوی یک فرد حرفه ای آموزش دیده و دارای مجوز نیاز داریم تا بر روی این مشکلات کار کنیم. روانشناسان از طریق درمان به مردم سنین مختلف کمک میکنند تا زندگی سالمتر و ثمربخشتری داشته باشند. دکتر بهاره بهادری روانشناس و مشاور به منظور رواندرمانی و زوج درمانی می باشند. ایشان کارشناس ارشد و کارشناس روانشناسی عمومی و از جمله بهترین دکتر روانشناس در ایران به شمار می روند.
کلینیک مشاوره وسواس
مهمترین ویژگیهای یک دکتر روانشناس خوب این است که بتواند نه تنها به حرفهایی که از زبان مراجع زده میشود توجه کند، بلکه به زبان بدن او نیز دقت داشته باشد. بسیاری از اطلاعات مهم در طول مصاحبه بالینی و جلسات مشاوره از طریق زبان بدن، حرکات دست و صورت مراجع ادراک میشود. دکتر روانشناس خوب میداند که تغییر عادتها و رفتارهای نادرست زمانبر است.
1- بهترین دکتر روانشناس در تهران باید ارتباط خوبی با مراجعان خود برقرار کند. یک روانشناس باید قادر باشد برنامه درمانی و افکار خود را به مخاطب منتقل کند. بهترین دکتر روانشناس در ایران پزشکی می باشد که در بهترین بیمارستان دولتی در تهران، بهترین بیمارستان خصوصی در تهران و یا هر شهر دیگری ارائه خدمات دهد. بهترین دکتر روانشناس در ایران پزشکی می باشد که از به روزترین و جدید ترین روش ها و راه های درمانی به منظور رسیدن به درمانی سریع بهره جوید. بهترین دکتر روانشناس در ایران پزشکی می باشد که در زمینه تخصصی خود تخصص و مهارت بالایی داشته باشد و مدارک تخصصی مرتبط با رشته خود را دارا باشد. اصلی ترین وظیفه بهترین دکتر روانشناس در ایران این است که نسبت به شغل و تخصص خویش مسئولیت پذیر باشد و در زمینه درمان بیماران خود از هیچ کمکی دریغ نکند.
متخصص روانشناسی
یک روانشناس آنلاین به افراد افسرده، مضطرب، دچار اختلالات روانی، وسواسی، معتاد، افراد درگیر فوبیا، افراد درگیر با مشکلات خانوادگی یا زناشویی، کودکان دچار اختلالات شخصیتی و… مشاوره میدهد و با تخصصی که دارد به صورت کاملاً حرفهای اوضاع را بهبود میبخشد. یک دکتر روانشناس آنلاین به منظور درمان و حمایت از بیماران روانی و افراد نیازمند به کمک، موظف به ارائه خدمات روانشناسی به بیماران است.