مراجعه به روانشناس در چنین مواقعی به افراد کمک میکند تا به تدریج این عادات را کنار بگذارند. اینکه چرا باید به روانشناس مراجعه کنیم سوالی است که ممکن است برای افراد زیادی پیش بیاید. بسیاری اعتقاد دارند که مراجعه به روانشناس تنها برای کسانی که دچار اختلالهای روانی و یا مشکلات روحی هستند لازم است در صورتی که این تصور اشتباه است. امروزه با وجود فشارها و استرسهایی که همهی ما در زندگی تحمل میکنیم وجود شخصی که بتواند ذهن آشفتهی ما را به آرامش برساند بسیار اهمیت دارد.
تاپ ترین ویدیو های روانشناسی
این گروه از روانشناسان به چگونگی پردازش، یادگیری، ذخیره، بازشناسی و استفاده اطلاعات در مغز علاقهمندند. روانشناسان شناختی در مکانهای گوناگونی مانند دانشگاه، مراکز پژوهشی، مراکز توانبخشی، بیمارستانها، ادارههای دولتی و مطبهای خصوصی فعالیت دارند. متخصصین این حوزه غالباً وظایف و مسئولیتهای مختلفی مانند انجام پژوهش و کار با بیماران را انجام میدهند. دوران کودکی از مهمترین دوران زندگی هر انسان است و به واسطه آن روان شناسی کودک نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. روانشناسی کودک یکی از جنبه های روانشناسی رشد است و دوران کودکی تا بزرگسالی را شامل می شود. توانایی ها و استعداد های هر فرد در دوران کودکی نیاز به کشف و پرورش دارد.
مدرک کارشناسی ارشد پرستاری روانپزشکی پیشرفته
در ادامه بیماریها و اختلالاتی که روانشناس درمان و بررسی میکند را میشماریم. فرق روانشناس با روانپزشک این است که روانشناسان برخلاف روانپزشکان پزشک نیستند و بنابراین، صلاحیت تجویز دارو یا نوشتن نسخه و انجام اقدامات پزشکی را ندارند. به همین دلیل بیشترِ روانشناسان اغلب با روانپزشک یا پزشک دیگری که میتواند درمان پزشکیِ بیماریهای روانی را انجام دهد همکاری میکنند. گفتیم رواندرمانگران با توجه به تحصیلاتشان میتوانند تخصصهای مختلفی داشته باشند؛ برای نمونه، رواندرمانگری که پزشک است، ابتدا در روانپزشکی تحصیل کرده و سپس سه یا چهار سال آموزش تخصصی رواندرمانی میبیند. این افراد بیمارانی را که بیماریهای وابسته به روانپزشکی دارند با روشهای رواندرمانی درمان میکنند. به همین ترتیب میتواند روانشناس یا روانکاو باشد که در ادامه درباره تحصیلات آنها هم صحبت خواهیم کرد.
برخی از روانشناسانی که بهشکل خاص برای انجام کارهای بالینی (و نه تحقیقی) آموزش دیدهاند دارای درجه علمی دکتریِ روانشناسی با عنوان PsyD هستند و نه Ph.D. روانپزشکی علم بررسی مشکلات بهداشت روان، تشخیص، مدیریت و پیشگیری از آنهاست. روانپزشکی بیشتر روی درمان با دارو تمرکز دارد و به همین دلیل گاهی به روانپزشک ها، که کار مدیریت و کنترل بیماری با داروها را انجام میدهند، روانداروشناس هم میگویند.
- رواندرمانی بهدنبال این است که الگوهای فکری و رفتاری فرد چطور بر نحوه تعامل او با جهان تأثیر میگذارند.
- برخی از جلسات درمان کوتاهمدت و زیر 10 جلسه هستند و از سوی دیگر برخی طولانیمدتاند، به طوری که ماهها و سالها ادامه دارند.
- سایت جراحتو سعی بر این داشته تا شما را با بهترین دکتر روانشناس در ایران آشنا کند و امیدواریم مطالب گفته شده در رابطه با روانشناسی برای شما مفید واقع شده باشید.
- در جامعهی ما برچسب زدن به افرادی که به روانشناس مراجعه میکنند بسیار رواج دارد و افراد از اینکه روانی، دیوانه و یا افسرده خطاب شوند میترسند و از رفتن به جلسات روانشناسی امتناع میکنند.
- با استفاده از خدمت نوبت دهی بیمارستان میتوانید بدون مراجعه حضوری به مراکز درمانی، نوبت خود را رزرو کنید.
- روانشناسان در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند و جنبه های مختلفی از زندگی افراد را در گروه های سنی مختلف مورد بحث قرار می دهند.
آنان غالباً به کنکاش در این موضوع میپردازند که چگونه جنبههای مختلف رفتار میتواند جهانی یا در میان فرهنگهای گوناگون متفاوت باشد. برای مثال یک روانشناس میان فرهنگی میتواند به بررسی تفاوت سبکهای تربیت کودکان مجله خبری پزشکی در فرهنگهای جمعگرا و فردگرا بپردازد و این که این تفاوتهای تربیتی چه تاثیری بر رفتار در دوران بزرگسالی میگذارد. مکاتب فکری گوناگونی در طول تاریخ روانشناسی برای توضیح ذهن و رفتار انسان شکل گرفتهاند.